Konsta Weber

EHDOLLA EDUSKUNTAAN: Turun vihreiden puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu ja yrittäjä.

Copy+of+konsta_2F3A4596.jpg

Olen yrittäjä, kaupunginvaltuutettu ja Turun Vihreän kunnallisjärjestön puheenjohtaja Turusta. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri kansainvälisestä liiketoiminnasta ja filosofian maisteri saksan kääntämisestä ja tulkkauksesta. Lisäksi olen Varsinais-Suomen asumisoikeus Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja kaupunginhallituksen kaupunkikehitys- ja konsernijaostojen jäsen.

Synnyin Neustadt an der Weinstrasse -nimisessä pikkukaupungissa Länsi-Saksassa. Saksassa asuimme parissa muussakin kaupungissa ja sieltä tulimme perheeni kanssa Suomeen Helsingin kautta Raumalle, siitä Poriin ja opiskelemaan muutin Turkuun, jossa olen asunut vuodesta 2004. Nyt asun Port Arthurissa avovaimon, lapsosen ja kissan kanssa. 

Nyttemmin päivät täyttyvät liiketoimista, yrittäjyyden parissa sekä auttaen työni puolesta yrityksiä ja yhteisöjä hackathoneissa eli avoimissa innovaatiokilpailuissa ratkomaan maailman polttavimpia ongelmia. Asiakkaitamme ovat niin USA:n avaruushallinto NASA kuin YK:n UNTIL ja heidän kanssamme ratkomme niin ilmastonmuutoksen haasteita kuin pienempiäkin ongelmia. 

Kun aikaa riittää lapsen hoidolta tapaan ystäviä, treenaan aina seuraavaa (kauemmas karkaavaa) triatlonia varten ja luen kirjallisuutta fiktiivisistä tulevaisuusdystopioista start up -kirjallisuuteen sekä satunnaisiin elämäkertoihin.

Mediassa

Weber jatkaa vihreiden kunnallisjärjestön johdossa

Turun Vihreän Kunnallisjärjestön puheenjohtaja ja valtuutettu Konsta Weber tavoittelemaan eduskuntavaaliehdokkuutta

Konsta Weber Turun vihreän kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi