Konsta Weber

Turun vihreiden puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu ja yrittäjä

Nykyään päiväni kuluvat toiminimeni kautta tehden Hackathoneja Ultrahack-hackathonin kanssa.

Katso lisää: Ultrahack

care brother ja kielille

Kielenkoulutusyritys Kielille ja jo kuopattu terveysteknologiayritys Care Brother.

Kielille-yritykseni kautta koulutin itse saksaa ja koulutin yritysten työntekijöitä räätälöidysti eri kielissä, jotta yritysten vientiliiketoiminta vetäisi paremmin.

www.kielille.fi

clu oy

Clu Tku on kolmen pakohuoneen pakohuoneyritys Turussa Yliopistonkadulla kauppatorin vierellä. Se on kokonaisvaltainen elämys, jossa tarinaan ja tunnelmaan imeydytään heti ulko-oven kynnyksellä. Myin osuuteni yrityksestä Joulukuussa 2016.

www.clutku.fi

Boost Turku

Boost Turku on yrityskiihdyttämö ja start up -yhteisö, jota puheenjohdin vuosina 2015-2017. Boost kasvattaa yrityksiä ideasta toimivaksi kasvuyritykseksi. Boostin jokakesäinen yrityskiihdystysohjelma Startup Journey valittiin vuoden parhaaksi Nordic Startup Awardseissa 2015.

www.boostturku.com

Hallitustoimet

Toimin hallituksen puheenjohtaja Varsinais-Suomen Asumisoikeusasunnot Oy:ssa (VASO). VASO tarjoaa asumisoikeusmuodossa yli 2500 asuntoa Varsinais-Suomalaisille. Asumisoikeusjärjestelmässä asukas maksaa asunnon arvosta vain osan asumisoikeusmaksuna ja maksaa lisäksi kuukausittain vastiketta asunnon ja taloyhtiön ylläpidon kulujen kattamiseksi. Järjestelmä tarjoaa ihmisille mahdollisuuden omistusasumisen varmuuteen, mutta sitoo heiltä paljon vähemmän rahaa, jolloin sitä jää muuhun käyttöön.

VASOn nettisivut

Toimin Turun Vesihuolto Oy:n hallituksessa. Olin hallituksen varapuheenjohtaja Turun vesiliikelaitoksella vuoden 2016 loppuun ennenkuin liikelaitoksesta tehtiin yhtiö. Juoksevan veden tärkeyden moni huomaa vasta kun soliseva virta Oraksen designhanasta loppuu. Puhdas vesi ja toimiva viemäriverkosto on sivistyneen kaupunkielämän elinehto. Turun Vesiliikelaitos muutettiin yhtiöksi ja toimin hetken yhtiön hallituksessa.

Turun Vesihuolto Oy:n nettisivut